MENU Natuzzi
x
Se încarcă
Canapele

Agorà

Proiectată de Manzoni & Tapinassi, Agorà se caracterizează prin armonie de contraste și echilibru estetic. O canapea contemporană cu o prevalență a liniilor orizontale, cu accent pe funcție: nouă, armonioasă și ușoară. De asemenea, ideală în camere mari, pentru a crea propria dumneavoastră Agorà de design și relaxare.

DETALII

Designul de canapea Agorà combină o bază solidă și o varietate de elemente compoziționale, detalii elegante și perne moi și confortabile.

DETALII

MATERIALE

Canapeaua Agorà este disponibilă într-o gamă largă de opțiuni pentru tapițerie, inclusiv huse textile detașabile și piele fină Natuzzi:
alegeți pe cea care se potrivește cel mai bine decorului dumneavoastră interior.

MATERIALE
MATERIALE

VERSIUNI

Agora este disponibilă în versiuni de configurație în linie sau de colț, cu sau fără șezlong, pentru a satisface orice nevoie de spațiu.

VERSIUNI
VERSIUNI

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

Manzoni & Tapinassi designer

Originalitatea și expresivitatea arhitectului Maurizio Manzoni și experiența considerabilă a profesorului Roberto Tapinassi s-au reunit în 2001 pentru a forma un parteneriat profesional printre cele mai remarcabile din Italia.

De la început, cei doi designeri au împărtășit o viziune comună despre viața contemporană, dezvoltând soluții inovatoare, în conformitate cu tradiția italiană dedicată cercetării de vârf.

Manzoni & Tapinassi
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store