MENU Natuzzi
x
Se încarcă
Colecţia

Mese

În plus față de întruchiparea unui concept de design, completele de interior Natuzzi Italia au ca scop obținerea unei funcționalități maxime. Produsele acestei colecții sunt perfecte pentru momentele de zi cu zi, fie în zona de living, fie în zona de dormit. Din acest motiv, colecția include mobilier de diferite dimensiuni, forme și materiale. Designul este în mare parte redus, în timp ce liniile bine conturate sunt apoi intensificate prin alegerea materialelor. În ciuda acestei simplități, toate produsele au un aspect original și inovator. Calitatea este garantată de marca Natuzzi Italia, sinonimă cu meșteșugul și experiența.

 

Masa Accademia creată de designerii Bernhardt & Vella are o bază solidă din lemn, cu detalii superioare de tâmplărie artistică. 

Designul sofisticat al mesei Convivio este caracterizat de aspectul contemporan al picioarelor sale atrăgător privirii.

Harlem este o masă elegantă, contemporană, cu un impact vizual deosebit, cu detalii care au determinat calitatea materialelor și a manoperei.

Hex

Designul remarcabil, estetic neobișnuit al mesei Hex are un cadru din lemn sculptural care face orice ambient unic. 

Leggero este o masă subțire cu un impact vizual deosebit. 

Proiectată de arhitecții Manzoni și Tapinassi, masa Omega se potrivește perfect în orice spaţiu de locuit, îmbinând frumusețea și funcționalitatea. 

Designul curat și rafinat al mesei Saturno are un blat de sticlă securizată gravată cu acid rezistent la zgârieturi,
care face suprafața curată și practică.

Informaţii suplimentare

CONTACT