MENU Natuzzi
x
Se încarcă
Scaune

Pi Greco

Complet tapițat în piele sau în țesătură textilă, scaunul Pi Greco dispune de un cadru metalic rezistent pentru picioare și spătar, precum și de şezuturi unice cu căptușeală. Pi Greco este, de asemenea, foarte practic, cu picioarele de cauciuc anti-zgârieturi și anti-alunecare pentru protecția suprafeţei pardoselii.

DETALII

În plus față de confortul deosebit, acest scaun are o valoare estetică ridicată, cu detalii cum ar fi cusătura în jurul marginilor ton pe ton.

DETALII

MATERIAL ŞI VERSIUNI

Scaunul Pi Greco este disponibil într-o gamă largă de tapițerie din material textil şi piele fină Natuzzi: alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine decorului dumneavoastră interior.

MATERIAL ŞI VERSIUNI
MATERIAL ŞI VERSIUNI

Culorile afișate sunt pur indicative, iar specificațiile tehnice, versiunile și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Vizitați magazinele noastre și vom fi bucuroși să vă oferim cele mai recente actualizări. 

Centrul de Design Natuzzi designer

O echipă de arhitecți, designeri de interior și colorişti lucrează la dezvoltarea modelelor individuale, a diferitelor configuraţii și spații, precum și a combinațiilor de model, funcții, materiale și culori.

Centrul de Design Natuzzi
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store