Îngrijire și întreținere

Durabilitatea canapelelor noastre este garantată de o structură de lemn proiectată să reziste diverselor solicitări la care este supusă în timpul ținerii în funcțiune. Materialele utilizate sunt selectate, atât în ​​timpul fazei de achiziție, cât și la introducerea lor în ciclul de producție și sunt testate în mod repetat în laboratorul Natuzzi pentru a măsura performanța lor în toate mediile și de-a lungul timpului.

Lemnul, principalul material utilizat pentru producerea cadrului, nu provine din păduri virgine naturale, parcuri naționale, rezervații naturale sau din zone protejate și respectă cele mai exigente standarde internaționale în ceea ce privește substanțele chimice pe care le conține.

Cadrul este conceput și proiectat de către tehnicienii noștri, folosind tehnici electronice sofisticate și este tăiat la mașini cu comandă numerică. Toate noile modele sunt supuse unor teste suplimentare în laborator, în conformitate cu principalele standarde internaționale, înainte de a fi trimise în producție.

Produsele noastre rămân intacte și protejate în timp, dacă sunt respectate câteva sfaturi din manualul produsului. În plus, în magazinele noastre puteți găsi kituri de curățare pentru produse. Există mai multe tipuri, specifice fiecărui tip de tapițerie; ele garantează rezultate perfecte.
Acest site web nu colectează informații de natură personală; folosește cookie-uri de sesiune și persistente numai în scopuri de marketing. Politica de confidențialitate