Programul de Parteneriat Natuzzi

Programul de Parteneriat Natuzzi

Bine ai venit în lumea Natuzzi Italia
Gama de produse Natuzzi Italia, expresia creativității artizanale italiene de înaltă calitate, reprezintă în întreaga lume prestigiul produselor Natuzzi realizate 100% în Italia.
Este „Creatorul de Armonie”, un creator de spații în care fiecare detaliu emană echilibru, eleganță și frumusețe.
O filozofie de viață inspirată de originile Natuzzi: regiunea italiană Apulia, un tărâm al luminii, al mării și armoniei perfecte între contraste.
Natuzzi Italia creează canapele, fotolii, mese, paturi, mobilier și accesorii de mobilier, dezvoltate fie în colaborare cu designeri renumiți, fie la centrul de stil Natuzzi.
Fiecare nou proiect este coordonat personal de Pasquale Natuzzi și este adus la îndeplinire în fabricile grupului din Italia, unde maeștri artizani supraveghează fiecare etapă a ciclului de producție, cu atenție și dedicare. De la selecția și tăbăcirea celor mai bune piei la realizarea umpluturilor și alegerea lemnului, fiecare etapă este supusă unor controale stricte de calitate pentru a garanta clienților din întreaga lume, un produs 100% fabricat în Italia.
Produsele sunt distribuite exclusiv prin intermediul magazinelor exclusive și magazinelor „shop-in-shop”; în prezent există 167 de magazine exclusive și 327 shop-in-shop-uri la nivel mondial*.
Natuzzi Italia este promisiunea excelenței și a produselor de înaltă calitate. Reprezintă sufletul brandului Natuzzi, fondat în 1959, iar în prezent cel mai renumit brand de mobilier din lume în rândul cunoscătorilor de bunuri de lux.
Alegerea Natuzzi înseamnă a fi parte dintr-o lume unică, unde fiecare client este sprijinit pe tot parcursul dezvoltării afacerii: de la alegerea locației la conceptul de magazin, de la alcătuirea colecției de produse la identificarea celor mai eficiente strategii de marketing și comunicare.

AFLĂ CUM POȚI DEVENI PARTENER NATUZZI

* Cifre actualizate la 30 septembrie 2015.


Acest site web nu colectează informații de natură personală; folosește cookie-uri de sesiune și persistente numai în scopuri de marketing. Politica de confidențialitate