MENU Natuzzi
x
Se încarcă
Colecţia

Canapele

Precizia designului, armoniei și confortului caracterizează toate canapelele Natuzzi Italia. Stilul și originalitatea sunt rezultatul muncii unei echipe de designeri, coordonată de experiența lui Pasquale Natuzzi, președinte și stilist șef. Liniile de conturate se combină cu inovația și tehnologia pentru a oferi un confort maxim. Căutarea frumuseții merge dincolo de simpla estetică pentru a fi în armonie cu emoțiile, în fiecare zi.

 

Proiectată de Studio Memo, Agorà se caracterizează prin armonie de contraste și echilibru estetic. 

Avana este un bestseller al Natuzzi Italia. 

O canapea care devine vedeta oricărui spațiu.

Cu designul său elegant, formele moi și tetierele reglabile, canapeaua Borghese oferă cea mai bună experiență de confort.

O inspirație muzicală evocă animație și extremă versatilitate.

Diesis este o canapea compactă, ideală chiar şi pentru apartamente de mici dimensiuni.

Proiectat de arhitectul italian Claudio Bellini, Don Giovanni dispune de locuri adâncite ample, care oferă o impresie de confort la prima vedere. 

Proiectată de arhitecții Manzoni și Tapinassi, Dorian este o canapea impresionantă și plăcută din punct de vedere estetic, cu proporții generoase și forme curbe. 

Duca este o canapea impresionantă, de o precizie artizanală, al cărei confort superior este evident la prima vedere. 

Proiectată de arhitecții Manzoni și Tapinassi, canapeaua Fidelio are o structură sofisticată, cu sisteme de relaxare de tehnologie de vârf opționale, cotiere îmbogățite cu cusături "înţepate" și închise de o structură metalică care intensifică designul.

Fly

Acest model liniar, căruia picioarele triunghiulare din metal îi imprimă un aer mai suplu, oferă confort și versatilitate extraordinare.

Creată de arhitectul italian Claudio Bellini, Forma oferă un design urban plăcut, modern, inspirat, cu un paspoal distinctiv care accentuează profilul lateral.

O adevărată galaxie de confort, design și inovare.

Proiectată de arhitecții italieni Manzoni și Tapinassi, această canapea se remarcă prin baza sa distinctivă din lemn, decorată expert cu detalii metalice. 

O canapea compactă cu picioare metalice care îi conferă un aspect aerisit și elegant.

Proiectată de arhitecții Manzoni & Tapinassi, canapeaua Herman este un sistem de bancă armonios, cuprinzător și modular. 

Un nume teatral pentru o canapea cu un impact vizual considerabil.

Ido

Canapeaua Ido creată de Mauro Lipparini este o combinație armonioasă de modernitate și design elegant. 

Un joc de intersecții între cotiere și bază, linii pătrate și confort excepțional dat de o combinație de poliuretan, spumă cu memorie și puf folosit pentru materialul de capitonat.

Melanjul perfect de modularitate, măiestrie și design rafinat, semnată de Manzoni & Tapinassi.

O interpretare modernă a unei canapele clasice Chester, La Scala este o capodoperă a meșteșugului, cu linii care merg pe conturul perimetrului său, care includ detalii de garnisire și moliciunea pernelor.

Canapeaua Long Beach creată de către arhitectul Claudio Bellini este uimitoare și confortabilă, cu cotiere subțiri care lasă loc suficient pentru şezuturi pentru un confort maxim. 

Melpot este un sistem de mobilier pentru livingroom, extrem de modular și de versatil, constând în canapele și fotolii, taburete, biblioteci și etajere.

Un design compact, inspirat de anii ’70. Confort unic, garantat de spătarul înalt, suportul lombar integrat și bancheta generoasă.

Datorită dimensiunilor sale compacte, canapeaua Notturno se adaptează ușor nevoilor legate de spațiu, cum ar fi cele ale apartamentelor mici, camerelor de studiu și caselor de vacanță.

Caracteristicile care dau un stil unic modelului modern, elegant al canapelei Philo sunt tighelul precis și forma picioarelor metalice.

Preludio este o canapea creată pentru case moderne şi exclusiviste. 

Proiectată pentru spații mici, Quadro este un compromis excelent între estetică și versatilitate. 

Designul minimalist; forma uşor curbată a bazei deschise, a şezutului şi a spătarului; suportul lombar şi cotierele reglabile cu cusături decorative reprezintă caracteristicile-cheie ale canapelei Respiro.

O canapea simplă, versatilă, creată de Enrique Marti, ideală pentru orice tip de spațiu și stil de amenajare.

Surround combină caracteristicile de înaltă tehnologie și confortul extrem.

Liniile netede, pătrate, reprezintă elementul cheie al canapelei Svevo, un design uimitor al arhitecților Manzoni și Tapinassi, inspirat de proporțiile modelelor din anii 1950. 

Proiectat de arhitecții italieni Manzoni și Tapinassi, canapeaua Tempo are un design atemporal și sofisticat. 

Designul sofisticat al canapelei Tenore se caracterizează prin cotiere ultra-subțiri, cusături "moccasin" și picioare speciale din nichel satinat.

Cu designul elegant și mărimea compactă, canapeaua Tratto este cea mai bună soluție pentru spațiile urbane.

Proiectată de arhitecții Manzoni și Tapinassi, canapeaua Trevi dispune de şezuturi ample și un spătar redus, care promite o experiență de relaxare profundă, bazată pe o combinație originală de lemn și metal, cu un contrast vizual puternic.

Cu dimensiunile sale compacte și versatilitatea ridicată, Volo este soluția ideală pentru orice ambient.

Informaţii suplimentare

CONTACT