MENU Natuzzi
x
Se încarcă
Canapele

Trevi

Proiectată de arhitecții Manzoni și Tapinassi, canapeaua Trevi dispune de şezuturi ample și un spătar redus, care promite o experiență de relaxare profundă, bazată pe o combinație originală de lemn și metal, cu un contrast vizual puternic. Formele sale lin rotunjite combinate cu o bază cu aspect modern sunt cel mai bun răspuns la cele mai diverse nevoi de design interior.

DETALII

Trevi este o canapea iconică, inspirată de cel mai popular stil Fabricat în Italia din toate timpurile.

DETALII

MATERIALE

Canapeaua Trevi este disponibilă într-o gamă largă de tapițerie din material textil şi piele fină Natuzzi:
alegeți pe cea care se potrivește cel mai bine decorului dumneavoastră interior.

MATERIALE
MATERIALE

VERSIUNI

Trevi este disponibilă în versiuni de configurare în linie sau de colț, pentru a răspunde tuturor nevoilor legate de spațiu.

VERSIUNI

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

Manzoni & Tapinassi designer

Originalitatea și expresivitatea arhitectului Maurizio Manzoni și experiența considerabilă a profesorului Roberto Tapinassi s-au reunit în 2001 pentru a forma un parteneriat profesional printre cele mai remarcabile din Italia.

De la început, cei doi designeri au împărtășit o viziune comună despre viața contemporană, dezvoltând soluții inovatoare, în conformitate cu tradiția italiană dedicată cercetării de vârf.

Manzoni & Tapinassi
Completaţi look-ul
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store