MENU Natuzzi
x
Se încarcă
Accessories 2 Objects of decoration 1668 Accessories 2
Colecţia

Accessories

Atenția la detalii este ceea ce caracterizează cele mai bune mărci. Acesta este motivul pentru care Natuzzi Italia a decis să conceapă accesorii de o remarcabilă măiestrie. Vazele, tăvile de valet, oglinzile, pernele și alte obiecte fac Living Total unic și personal. Întotdeauna în armonie cu dumneavoastră și cu lucrurile din jurul dumneavoastră, aceste obiecte ies în evidență prin formele și materialele lor inovatoare.

 

A collection of plates, mugs, cylindrical vases and decorative pumi entirely made by hand, dedicated to the Apulian fortress built in the 13th century by Frederick II.

A collection of plates, mugs, cylindrical vases and decorative pumi entirely made by hand, inspired by ancient Greek culture in Apulia.

Lively colour effects characterize this collection of seductive decorative ceramic vases, which lend an exotic touch to any room.

A collection of plates, mugs, cylindrical vases and decorative pumi entirely made by hand, inspired by ancient sacred culture in Puglia.

Vaza Pumpking este o combinație de design original și formă ispititoare; lejeritate și fluiditate a sticlei și rigiditate absolută a metalului.

Su

Su este o colecție de vaze cilindrice din pastă de sticlă neagră și decorate prin site manual.

Vasum, o reproducere a sculpturilor create exclusiv de maestrul sculptor Benvelli pentru Natuzzi, este o operă de artă care nu va trece neobservată.

Chain Ring este o vază de sticlă răsucită de mâna, de culoarea albastrului oului de raţă, cu un design original și o formă atrăgătoare, care va da o lumină puternică oricărei case, mai ales dacă este decorată într-un stil modern.

Tradiția și experimentarea converg într-o colecție de vaze realizate manual de pricepuţi artizani.

Un tribut adus creativității și excelenței mărcii Fabricat în Italia, Dondolo este o piesă decorativă care înfrumuseţează spațiile interioare amenajate modern.

Model original și formă ademenitoare; lejeritate și fluiditate a sticlei combinate artistic cu rigiditatea absolută a metalului.

Vaza Extreme are un design original și o formă atrăgătoare.

Vazele colecției Float sunt epitoma măiestriei și unicității.

Culorile vibrante de la fum la pământ uscat se joacă cu lumini și umbre pe suprafețe variind de la netede la rugoase, de la complet liniare până la ornamentate.

Tradiția și experimentarea converg într-o colecție de vaze realizate manual de către artizani pricepuţi.

Philyra este creată exclusiv pentru Natuzzi de către maestrul şi sculptorul Benevelli, folosind polipropilena şi turnarea rotativă.

Sculpturile din sticlă colorată din colecţia Pool sunt realizate din sticlă trasă de mână de către producătorii de sticlă.

Obiectele tradiționale Pumo, purtătoare de noroc, aparţinând tradiției apulice, intră acum în colecția Natuzzi Italia, subliniind legăturile puternice ale companiei cu țara sa de origine.

Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store