Altea
Fotoliile tip recliner

Altea

Altea este un fotoliu clasic bergère, cu proporții perfecte pentru a asigura un confort maxim. Cele două picioare frontale sunt puțin mai mari decât cele din spate pentru confort mai mare și stil. Elegant și rafinat, Altea este fotoliul perfect atât pentru spaţiile de locuit de zi cât și pentru cele de dormit.

DETALII

Fotoliul Altea este echipat cu mecanismul inovator Push Back pentru controlul rapid și ușor al spătarului și suportului pentru picioare, permițându-vă să vă bucurați de confort și relaxare de neegalat.

DETALII
test3

MATERIAL ŞI VERSIUNI

Fotoliul Altea este disponibil într-o gamă largă de tapițerie din material textil şi piele fină Natuzzi: alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine decorului dumneavoastră interior. Picioarele sunt disponibile în diferite finisaje din lemn.

MATERIAL ŞI VERSIUNI
MATERIAL ŞI VERSIUNI

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

Centrul de Design Natuzzi designer

O echipă de arhitecți, designeri de interior și colorişti lucrează la dezvoltarea modelelor individuale, a diferitelor configuraţii și spații, precum și a combinațiilor de model, funcții, materiale și culori.

Centrul de Design Natuzzi
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store