Amadeus Amadeus
Fotolii

Amadeus

Un design clasic de fotoliu, cu o bază ușor deschisă, o formă curbată și un aspect învăluitor moale. Spătarul se înfășoară în jurul pernei pe ambele părți; şezutul adânc și suportul fix pentru spate asigură un confort sporit, şi datorită umpluturii cu puf. Picioarele din lemn au formă de piramide trunchiate și sunt înfrumuseţate cu o placă subțire din metal.

DETALII

Liniile asertive, masculine ale fotoliului Amadeus adaugă personalitate în orice cameră. Unele dintre detaliile modelului dau fotoliului Amadeus un caracter și mai puternic și mai distinctiv: paspoalul din jurul marginilor, disponibil opțional într-o culoare contrastantă, intensifică modelul, iar picioarele din lemn sunt înfrumuseţate cu o placă subțire din metal.

DETALII
test3

MATERIAL ŞI VERSIUNI

Fotoliul Amadeus este disponibil într-o gamă largă de tapițerie din material piele fină Natuzzi: alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine stilului dumneavoastră de viață și decorului interior.
Fotoliul este prevăzut cu un scaun scund (puf) potrivită pentru a fi folosit ca suport pentru picioare.

MATERIAL ŞI VERSIUNI

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

Centrul de Design Natuzzi designer

O echipă de arhitecți, designeri de interior și colorişti lucrează la dezvoltarea modelelor individuale, a diferitelor configuraţii și spații, precum și a combinațiilor de model, funcții, materiale și culori.

Centrul de Design Natuzzi
Completaţi look-ul
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store