ARGO
Canapele

ARGO

Cu dimensiunile sale generoase, canapeaua Argo este un simbol al unui mod anume de a aborda viata si spatiile de locuit. Aspectul relaxat este pus in evidenta de umplutura 3D si de un surprinzator detaliu pop, anume cel al panglicilor care strapung spatarul ca niste capse si se leaga la spate, punand si mai mult in evidenta aerul decontractat al canapelei. Picioarele joase, aproape invizibile, subliniaza ideea unei piese extrem de confortabile, primitoare si invaluitoare, perfecta pentru momentele de relaxare petrecute in singuratate sau in companie. 

DETALII

DETALII

MATERIALE

Disponibila cu tapiterie din gama Water, in cinci culori; materialul Water este o tesatura creata de studioul olandez de inovare in domeniul textilelor BYBORRE, care combina lana de cea mai buna calitate cu ata poliuretan reciclata.

MATERIALE

VERSIUNI

Versiunile si culorile prezentate sunt cu titlu de exemplu. Viziteaza magazinele noastre si descopera gama larga de tapiterii disponibile. 

Paola Navone designer

După absolvirea Politehnicii din Torino, în 1973, și-a început cariera lucrând cu cei mai importanți designeri ai timpului. În 1983 a câștigat premiul Osaka International Design Award și, de atunci, cariera sa a continuat să crească. Creativitatea ei este inspirată de toate tipurile de cultură, în special de cele orientale, și produce modele puternic originale, bogate în pricepute contaminări internaționale.

Arhitect, regizor de artă, designer și profesor, Paola Navone este un profesionist al cărei eclectism plin de viață se reflectă în fiecare dintre creațiile ei.

Paola Navone
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store