Aura Aura
Fotolii

Aura

Proiectat de arhitectul Claudio Bellini, fotoliul Aura este un amestec de artizanat și modernitate. Designul inovator se caracterizează prin forma elegantă a picioarelor, disponibilă în diferite finisaje din lemn, care susțin un scaun generos și confortabil. Indiferent dacă este în living sau în dormitor, Aura adaugă stil interiorului dumneavoastră.

DETALII

Fotoliul Aura este disponibil în două variante, cu spătar înalt sau jos, în funcție de tipul de utilizare și de spațiul în care este amplasat, precum și pentru satisfacerea necesităților dumneavoastră de confort.

DETALII
test3

MATERIAL ŞI VERSIUNI

Fotoliul Aura este disponibil într-o gamă largă de tapițerie din material textil şi piele fină Natuzzi:
alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine stilului dumneavoastră de viață și decorului interior.

MATERIAL ŞI VERSIUNI
MATERIAL ŞI VERSIUNI

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

Claudio Bellini designer

Claudio Bellini trăiește și lucrează la Milano, orașul designului. Copil fiind, a manifestat un interes puternic pentru creativitate, prin munca tatălui său Mario Bellini, o figură remarcabilă în designul italian, care a fost de mare inspirație pentru el.

Firma Claudio Bellini Design a fost înființată în 1996 și, încă de la început, s-a axat pe cercetare, tehnologii noi și procese creative.

X

Claudio Bellini
Completaţi look-ul
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store