BUDDIE
Canapele

BUDDIE

Lexicul lui Buddie este format din sapte module diferite care pot fi combinate in functie de dorintele fiecaruia, pentru a forma canapele liniare, coltare, insule de relaxare, compozitii simetrice sau asimetrice si ambiante mai excentrice sau mai conventionale. Fiecare combinatie poate fi usor diferita de oricare alta, pastrand acelasi nivel de confort si acelasi spirit armonios si convivial, care te invita la relaxare profunda, fara formalisme.

DETALII

Buddie isi exprima natura joviala prin husele din colectia Water, noul proiect textil creat pentru Natuzzi de studioul olandez de inovare in domeniul textilelor ByBorre, un material inspirat de miscarea Marii Mediterane. 

DETALII

MATERIALE

Disponibil cu tapiterie din textil BYBORRE, facut din amestec de lana de cea mai buna calitate si ata poliuretan PES, in cinci culori. Water este o familie de tesaturi in acelasi timp luxoase la atingere si la vedere si extrem de durabile.

MATERIALE

VERSIUNI

Versiunile si culorile prezentate sunt cu titlu de exemplu. Viziteaza magazinele noastre si descopera gama larga de tapiterii disponibile. 

Mauro Lipparini designer

Lipparini este un arhitect și designer eclectic care își exprimă creativitatea în toate domeniile: proiecte industriale complexe, arhitectură interioară, instalații, studiul produselor. Este unul dintre figurile principale ale minimalismului italian", care a avut succes la nivel mondial, iar talentul său i-a adus multe recunoașteri. Lipparini a absolvit în Florența în 1980 și a ales Italia ca locul ideal pentru cercetarea și munca sa."

X

Mauro Lipparini
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store