Cabaret Cabaret Cabaret
Măsuţe De Cafea

Cabaret

Cabaret este o linie de măsuţe de cafea extrem de versatile. Gama sa largă de forme, dimensiuni și materiale va satisface perfect gustul și se va potrivi în orice ambient. Un cadru foarte uşor, subțire, conferă măsuţei Cabaret un aspect imaculat, rafinat.

DETALII

Unele versiuni ale măsuţei Cabaret sunt disponibile cu un blat alb de marmură Carrara, care a fost supus unui proces special de șlefuire și periere și este protejat de un strat special rezistent la pătare și zgâriere.

DETALII
test3

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Cadrul este din metal tubular vopsit cu diferite finisaje. Blaturile măsuţei de cafea vin într-o gamă largă de finisaje diferite și materiale destinate să satisfacă toate gusturile.

Linia Cabaret de măsuţe de cafea include următoarele variante: măsuţe centrale pătrate, rotunde și dreptunghiulare; măsuţe rotunde și pătrate; masă consolă dreptunghiulară.

Culorile afișate sunt pur indicative, iar specificațiile tehnice, versiunile și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Vizitați magazinele noastre și vom fi bucuroși să vă oferim cele mai recente actualizări.

Centrul de Design Natuzzi designer

O echipă de arhitecți, designeri de interior și colorişti lucrează la dezvoltarea modelelor individuale, a diferitelor configuraţii și spații, precum și a combinațiilor de model, funcții, materiale și culori.

Centrul de Design Natuzzi

Completaţi look-ul

Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store