Cammeo Cammeo Cammeo
Fotolii

Cammeo

Confortul materialului de umplutură și ușurința metalului: împreună, într-un model urban.
Cu liniile sale minimaliste și cadrul special din oțel, oferindu-i ușurință și armonie, Cammeo poate deveni elementul excepțional în ambientul dumneavoastră.

DETALII

Soluțiile adoptate în fotoliul Cammeo sunt simultan funcționale și estetice. Spatele spătarului și partea inferioară a scaunului sunt tapițate în piele, iar pernele scaunului și spătarului sunt atașate la baza metalică prin balamale convenabile.

DETALII
test3

MATERIAL ŞI VERSIUNI

Fotoliul Cammeo este disponibil într-o gamă largă de tapițerie din material textil şi piele fină Natuzzi:
alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine decorului dumneavoastră interior.

MATERIAL ŞI VERSIUNI
MATERIAL ŞI VERSIUNI

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

Maurizio Manzoni designer

Maurizio Manzoni s-a nascut la Nuoro, in 1967, si a absolvit Facultatea de Arhitectura in 1994, la Universitatea din Florenta, unde a fost numit profesor asociat in 1999. Printre multiplele domenii in care activeaza amintim: arhitectura de interior, graphic design,  standuri de expozitie, design de tesaturi, design de interior si de exterior pentru barci cu motor si iahturi. In 2001 a fondat StudioMEMO, la Florenta.
De la bun inceput, filosofia lui a fost sa propuna solutii novatoate pentru problematica legata de viata contemporana, respectand de fiecare data ADN-ul companiilor cu care colaboreaza.

Completaţi look-ul

Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store