Colecţia

Canapele

Precizia designului, armoniei și confortului caracterizează toate canapelele Natuzzi Italia. Stilul și originalitatea sunt rezultatul muncii unei echipe de designeri, coordonată de experiența lui Pasquale Natuzzi, președinte și stilist șef. Liniile de conturate se combină cu inovația și tehnologia pentru a oferi un confort maxim. Căutarea frumuseții merge dincolo de simpla estetică pentru a fi în armonie cu emoțiile, în fiecare zi.

 

ARGO

ARGO

Cu dimensiunile sale generoase, canapeaua Argo este un simbol al unui mod anume de a aborda viata si spatiile de locuit. Aspectul relaxat este pus in evidenta de umplutura 3D si de un surprinzator detaliu pop, anume cel al panglicilor care strapung spatarul ca niste capse si se leaga la spate, punand si mai mult in evidenta aerul decontractat al canapelei. Picioarele joase, aproape invizibile, subliniaza ideea unei piese extrem de confortabile, primitoare si invaluitoare, perfecta pentru momentele de relaxare petrecute in singuratate sau in companie. 

BUDDIE

BUDDIE

Lexicul lui Buddie este format din sapte module diferite care pot fi combinate in functie de dorintele fiecaruia, pentru a forma canapele liniare, coltare, insule de relaxare, compozitii simetrice sau asimetrice si ambiante mai excentrice sau mai conventionale. Fiecare combinatie poate fi usor diferita de oricare alta, pastrand acelasi nivel de confort si acelasi spirit armonios si convivial, care te invita la relaxare profunda, fara formalisme.

PABLO

PABLO

Pablo, un sistem modular care permite multiple configuratii liniare sau tip coltar si alternarea spatarelor de inaltimi diferite, pentru a garanta maximul de confort fara a sacrifica look-ul contemporan. 

NEW CLASSIC

NEW CLASSIC

In cadrul primei colaborari de design de obiect cu brandul Natuzzi, Fabio Novembre a creat New Classic, un sistem modular tapitat care se inspira din cea mai clasica dintre canapele - canapeaua Chesterfield - pe care o reinterpreteaza intr-o tonalitate urban-contemporana. Din punct de vedere al designului, cheia de bolta a lui New Classic este intersectarea armonioasa de forme rotunde si patrate, precum si mixul de volume diferite care se suprapun si se combina, pentru a crea o canapea cu dimensiuni generoase, pentru momente de relaxare perfecta.

WAVE

WAVE

Asemanatoare unui cocon, canapeaua Wave este una dintre piesele principale ale colectiei, gratie formelor care amintesc miscarea valurilor marii si curbele invaluitoare ale spatarului si pernelor, creand un spatiu primitor si intim. Este disponibila si o otomana facuta din doua elemente in forma de semicerc care pot fi combinate cu un suport central pentru reviste din metal auriu, cu un look elegant si usor.   

OBLÒ

OBLÒ

Modelul Oblò, creat de Maurizio Manzoni, este imbratisarea generoasa cu care ne intampina casa noastra cand ne intoarcem. Este un sistem modular care poate fi configurat in moduri extrem de diferite, pentru ambiente ultra-contemporane sau cat se poate de clasice. 

SLEEPING ARGO

SLEEPING ARGO

Sezlongul Sleeping Argo are un spirit primitor si linii care se desfasoara sinuos pentru a permite diferite pozitii de relaxare, multumita mecanismelor electrice de ultima generatie, garantate de know-how-ul Natuzzi si operate prin butoane. Extrem de confortabil atat in pozitia de sezlong, cat si in cea de divan, Sleeping Argo este imbracat intr-o husa ampla (din material textil sau din piele), care exagereaza senzatia de odihna totala, perfecta, accentuata de panglica ce strapunge spatarul ca o capsa si se leaga la spate intr-un nod pop-glam. 

INFINITO

INFINITO

Infinito a luat nastere dintr-un soi de polenizare incrucisata si dintr-o provocare aproape imposibila - aceea de a lua esenta estetica a unuia dintre cele mai puternice simboluri ale omenirii si de a o transforma intr-un obiect cu o valoare simbolica atat de mare pentru Natuzzi cum este canapeaua.

DEEP

DEEP

Asa cum sugereaza numele, Deep este intim legata de apa si de natura fluida a acesteia, cu liniile sale voluptoase care trimit cu gandul la miscarile de flux si reflux ale mareelor. O canapea in care poti intai sa te pierzi, apoi sa te regasesti, leganat de familiaritatea linistitoare a marii si de frumusetea eterna a naturii de pe tarmurile Mediteranei, o sursa de inspiratie comuna pentru Natuzzi si pentru Nika Zupanc.

Domino

Domino

O canapea definită de extrema sa modularitate, care se exprimă perfect în compoziții foarte structurate.

Pliè

Pliè

Excelența constructivă italiană, funcțiile Triple Motion, estetica deosebită și confortul sunt elementele care caracterizează această canapea, cu liniile ei plăcute și primitoare.

Brick

Brick

Un classic foarte confortabil, care permite configurații și finisaje remarcabil de diverse.

Brooklyn

Brooklyn

Contemporaneitatea urbană ajunge în fiecare living-room, sporindu-i valoarea și eleganța.

Rock 59

Rock

O minune a confortului și tehnologiei, care combină funcțiile “triple motion” cu liniile învăluitoare.

Algo

Algo

Unghiurile drepte, contemporane, ascund un grad exceptional de confort, care poate fi customizat cu funcția recliner de ultimă generație.

Opus

Opus

O canapea cu personalitate și cu un design sofisticat și contemporan.

KENDO

KENDO

Melanjul perfect de modularitate, măiestrie și design rafinat, semnată de Manzoni & Tapinassi.

King

King

Capitonajul prețios distinge această adevărată declarație de stil și măiestrie.

MELPOT

MELPOT

Melpot este un sistem de mobilier pentru livingroom, extrem de modular și de versatil, constând în canapele și fotolii, taburete, biblioteci și etajere.

Balance

Balance

O canapea care devine vedeta oricărui spațiu.

Stan

Stan

O canapea simplă, versatilă, creată de Enrique Marti, ideală pentru orice tip de spațiu și stil de amenajare.

Galaxy

Galaxy

O adevărată galaxie de confort, design și inovare.

Fly

Fly

Acest model liniar, căruia picioarele triunghiulare din metal îi imprimă un aer mai suplu, oferă confort și versatilitate extraordinare.

Mentore

Mentore

Un design compact, inspirat de anii ’70. Confort unic, garantat de spătarul înalt, suportul lombar integrat și bancheta generoasă.

Avana

Avana

Avana este un bestseller al Natuzzi Italia. 

Forma

Forma

Creată de arhitectul italian Claudio Bellini, Forma oferă un design urban plăcut, modern, inspirat, cu un paspoal distinctiv care accentuează profilul lateral.

La Scala

La Scala

O interpretare modernă a unei canapele clasice Chester, La Scala este o capodoperă a meșteșugului, cu linii care merg pe conturul perimetrului său, care includ detalii de garnisire și moliciunea pernelor.

Long Beach

Long Beach

Canapeaua Long Beach creată de către arhitectul Claudio Bellini este uimitoare și confortabilă, cu cotiere subțiri care lasă loc suficient pentru şezuturi pentru un confort maxim. 

Preludio

Preludio

Preludio este o canapea creată pentru case moderne şi exclusiviste. 

Quadro

Quadro

Proiectată pentru spații mici, Quadro este un compromis excelent între estetică și versatilitate. 

Respiro

Respiro

Designul minimalist; forma uşor curbată a bazei deschise, a şezutului şi a spătarului; suportul lombar şi cotierele reglabile cu cusături decorative reprezintă caracteristicile-cheie ale canapelei Respiro.

Surround

Surround

Surround combină caracteristicile de înaltă tehnologie și confortul extrem.

Tempo

Tempo

Proiectat de arhitecții italieni Manzoni și Tapinassi, canapeaua Tempo are un design atemporal și sofisticat. 

Tenore

Tenore

Designul sofisticat al canapelei Tenore se caracterizează prin cotiere ultra-subțiri, cusături "moccasin" și picioare speciale din nichel satinat.

Borghese

Borghese

Cu designul său elegant, formele moi și tetierele reglabile, canapeaua Borghese oferă cea mai bună experiență de confort.

Dorian

Dorian

Proiectată de arhitecții Manzoni și Tapinassi, Dorian este o canapea impresionantă și plăcută din punct de vedere estetic, cu proporții generoase și forme curbe. 

Golf

Golf

O canapea compactă cu picioare metalice care îi conferă un aspect aerisit și elegant.

Herman

Herman

Proiectată de arhitecții Manzoni & Tapinassi, canapeaua Herman este un sistem de bancă armonios, cuprinzător și modular. 

Jeremy

Jeremy

Un joc de intersecții între cotiere și bază, linii pătrate și confort excepțional dat de o combinație de poliuretan, spumă cu memorie și puf folosit pentru materialul de capitonat.

Tratto

Tratto

Cu designul elegant și mărimea compactă, canapeaua Tratto este cea mai bună soluție pentru spațiile urbane.

Don Giovanni

Don Giovanni

Proiectat de arhitectul italian Claudio Bellini, Don Giovanni dispune de locuri adâncite ample, care oferă o impresie de confort la prima vedere. 

Diesis

Diesis

Diesis este o canapea compactă, ideală chiar şi pentru apartamente de mici dimensiuni.

Notturno

Notturno

Datorită dimensiunilor sale compacte, canapeaua Notturno se adaptează ușor nevoilor legate de spațiu, cum ar fi cele ale apartamentelor mici, camerelor de studiu și caselor de vacanță.

Brio

Brio

O inspirație muzicală evocă animație și extremă versatilitate.

Duca

Duca

Duca este o canapea impresionantă, de o precizie artizanală, al cărei confort superior este evident la prima vedere. 

Fidelio

Fidelio

Proiectată de arhitecții Manzoni și Tapinassi, canapeaua Fidelio are o structură sofisticată, cu sisteme de relaxare de tehnologie de vârf opționale, cotiere îmbogățite cu cusături "înţepate" și închise de o structură metalică care intensifică designul.

Iago

Iago

Un nume teatral pentru o canapea cu un impact vizual considerabil.

Volo

Volo

Cu dimensiunile sale compacte și versatilitatea ridicată, Volo este soluția ideală pentru orice ambient.

Philo

Philo

Caracteristicile care dau un stil unic modelului modern, elegant al canapelei Philo sunt tighelul precis și forma picioarelor metalice.

Ido

Ido

Canapeaua Ido creată de Mauro Lipparini este o combinație armonioasă de modernitate și design elegant. 

Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store