MENU Natuzzi
x
Se încarcă
Cosmo
Veioze

Cosmo

Veioza Cosmo este mai mult decât un element de decor interior: este o sursă de lumină foarte distinctă care atrage atenția în spațiile pe care le ocupă. Structura prezintă deschideri ovale create folosind tehnologia 3D inovatoare cu laser. Prin acestea, Cosmos proiectează forme neobișnuite pe pereți și tavan, oferind eleganță spațiilor de divertisment.

DETALII

DETALII

MATERIAL ŞI VERSIUNI

Veioza Cosmo este alcătuită dintr-o structură din oțel vopsit și un difuzor din metacrilat de opalină, cu finisaj mat de culoare alb și cafea cu aprindere prin atingere.

Disponibilă în versiunea de lampadar (lampă de podea) și veioză de masă.

MATERIAL ŞI VERSIUNI
MATERIAL ŞI VERSIUNI

Culorile afișate sunt pur indicative, iar specificațiile tehnice, versiunile și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Vizitați magazinele noastre și vom fi bucuroși să vă oferim cele mai recente actualizări. 

Victor Vasilev designer

Născut în Plovdiv (Bulgaria) în 1974, Vasilev este un designer și un arhitect în căutarea constantă a esenței formelor și materialelor.

A absolvit la Politehnica din Milano și a frecventat Academia de Arte Plastice din Copenhaga, apoi și-a deschis propria firmă la Milano în 2004 și a câștigat numeroase recunoașteri internaționale.

Victor Vasilev
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store