MENU Natuzzi
x
Se încarcă
Rugs 1662
Colecţia

Covoare

Natuzzi Italia a căutat cele mai bune covoare din lume în Turcia și India. În mod surprinzător, în est am redescoperit conceptul de frumusețe în țesăturile dense și valuri regulate de materiale fine cum ar fi lână, piele și vâscoză. În aceste capodopere de țesături am recunoscut o mare atenție produselor care captează simțurile cu culori, texturi, modele și senzații tactile unice. Toate covoarele Natuzzi Italia produse de artizanat nu sunt alergene și sunt acoperite de garanția "Care and Fair" împotriva muncii copiilor.

 

Textura distinctivă de împletitură în zig-zag oferă covorului Velio un aspect elegant. 

Acest covor rafinat este realizat în conformitate cu tehnica tradițională tibetană de țesut de mână, 100% din mătase de bambus, ceea ce asigură o mai mare rezistență, flexibilitate și ușurință în manevrarea acestuia. 

Riflesso are un aspect decolorat" și în același timp foarte lucios.

Covorul foarte versatil Pitagora prezintă un franj în jurul tuturor marginilor, ceea ce îi conferă caracter și unicitate. 

Textura rafinată a covorului Ottavio evidențiază calitatea lucrăturii sale manuale. 

Diferitele nuanțe de culoare creează un joc delicat, dar forțat de formele de pe covor.

Giasone este covorul ideal pentru cei care iubesc produsele naturale, delicatețea la atingere și căldura unei locuințe de dimensiuni reduse, primitoare. 

Affresco este un covor țesut minunat manual. 

Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store