Design-5a58f7a58f72717.jpg

Design

În plus față de designerii Centrului de Stil, Natuzzi colaborează cu profesioniști de nivel mondial pentru a dezvolta noi proiecte și creații.
Centrul de Stil Natuzzi

Centrul de Stil Natuzzi

Sufletul creativ al Natuzzi, unde arhitecți de interior, colorişti, decoratori și designeri creează noi modele și combinații de modele, funcții, materiale și culori.

Manzoni & Tapinassi

Manzoni & Tapinassi

Arhitectul Maurizio Manzoni și profesorul Roberto Tapinassi s-au reunit în 2001 pentru a forma un parteneriat profesional printre cele mai remarcabile din Italia.

Jamie Durie

Jamie Durie

Designer australian, scriitor și ecologist pasionat, Jamie Durie, OAM și-a deschis propria firmă în 1998. Stilul său distinctiv este inspirat de creativitatea extrem de expresivă și de o interacțiune constantă între spațiile verzi și oraș, exterioarele și interioarele.

Mauro Lipparini

Mauro Lipparini

Lipparini este un arhitect și designer eclectic care își exprimă creativitatea în toate domeniile: proiecte industriale, arhitectură interioară, instalații și studiul produselor.

Enrique Marti

Enrique Marti

Designerul spaniol Enrique Marti are o experienţă semnificativă în decorarea şi iluminatul interior. El și-a înființat firma în 2012.

Victor Vasilev

Victor Vasilev

Vasilev este un designer și un arhitect în căutarea constantă a esenței formelor și materialelor. El și-a deschis firma la Milano în 2004.

Claudio Bellini

Claudio Bellini

Bellini și-a deschis firma în 1996. Interesul său pentru design datează din copilărie și a fost influențat de tatăl său Mario Bellini.

Bernhardt & Vella

Bernhardt & Vella

Parteneriatul, care a început la Milano în 2008, combină talentul lui Ellen Bernhardt și Paola Vella. Munca lor provine dintr-un eclectism profesional care variază de la designul industrial la decorarea interioară.

Paola Navone

Paola Navone

Născută la Torino, dar rezident de lungă durată la Milano, Paola Navone este arhitect, designer, regizor de artă, decorator de interior și curator al expozițiilor și evenimentelor. În 1983, la Osaka, a primit prestigiosul Premiu Internaţional pentru Design, iar în 2000 a fost numită Designerul Anului de revista germană Architektur & Wohnen.

Pierangelo Sciuto

Pierangelo Sciuto

Este un designer renumit care a câștigat recunoașterea internațională pentru ideea sa de arhitectură multisenzorială. Cercetarea și studiul atent al principalelor macrotrenduri sociale și de locuințe sunt trăsăturile distinctive ale muncii sale și ale creațiilor sale.

Marcel Wanders

Marcel Wanders

Studioul de design Marcel Wanders, cu sediul în Amsterdam, este una dintre cele mai importante firme de design de obiect și de interior din lume. Studioul a semnat peste 1.900 de proiecte, în lumea întreagă. Sub conducerea creativă a lui Marcel Wanders și cu sprijinul lui Gabriele Chiave, direcor de creație din 2014, studioul anagajează 52 de experți în design și comunicare.

Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store