Diamante
Paturi

Diamante

Un pat tapițat, așezat în cadrul lui ca o piatră prețioasă.
Proiectat de arhitecții Manzoni și Tapinassi, Diamante este un pat complet liniar, modern. Caracteristicile sale distinctive sunt detaliile: cusătura pe tapițeria din piele, tăblia de cap curbată confortabil, linia originală a cadrului care definește profilul patului și îl sprijină ușor. Visele cele mai de elementare sunt uneori cele mai bune.

DETALII

DETALII
test3

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Diamante este disponibil într-o gamă largă de materiale de tapițerie din material textil şi piele fină Natuzzi: alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine decorului dumneavoastră interior.
Disponibil în diferite dimensiuni, cu sau fără saltea, acest pat este soluția ideală pentru orice spațiu și orice nevoie.

MATERIALE ȘI VERSIUNI
MATERIALE ȘI VERSIUNI

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

Manzoni & Tapinassi designer

Originalitatea și expresivitatea arhitectului Maurizio Manzoni și experiența considerabilă a profesorului Roberto Tapinassi s-au reunit în 2001 pentru a forma un parteneriat profesional printre cele mai remarcabile din Italia.

De la început, cei doi designeri au împărtășit o viziune comună despre viața contemporană, dezvoltând soluții inovatoare, în conformitate cu tradiția italiană dedicată cercetării de vârf.

Manzoni & Tapinassi
Completaţi look-ul
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store