Dolcevita Dolcevita
Paturi

Dolcevita

Confortul unei tăblii de cap capitonate și stilul retro plin de farmec al patului Dolcevita, creat de arhitecții Manzoni & Tapinassi, aduc în dormitor o atmosferă Fellinisciană. Caracteristicile retro au subliniat meșteșugul capitonării tăbliei ample a capului patului. Această interpretare contemporană a stilului clasic emană o personalitate foarte puternică care îmbogățește camera pe care o ocupă.

DETALII

DETALII
test3

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Dolcevita este disponibil într-o gamă largă de materiale de tapițerie din material textil şi piele fină Natuzzi: alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine decorului dumneavoastră interior.

Disponibil în diferite dimensiuni, cu sau fără saltea, acest pat este soluția ideală pentru orice spațiu și orice nevoie.

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

test3

Manzoni & Tapinassi designer

Originalitatea și expresivitatea arhitectului Maurizio Manzoni și experiența considerabilă a profesorului Roberto Tapinassi s-au reunit în 2001 pentru a forma un parteneriat profesional printre cele mai remarcabile din Italia.

De la început, cei doi designeri au împărtășit o viziune comună despre viața contemporană, dezvoltând soluții inovatoare, în conformitate cu tradiția italiană dedicată cercetării de vârf.

Manzoni & Tapinassi

Completaţi look-ul

Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store