Dolly
Fotolii

Dolly

Proiectat de arhitectul Claudio Bellini, fotoliul Dolly oferă un design proaspăt, învăluitor, oferind în același timp confort și stil. Picioarele subțiri din metal, disponibile în diferite finisaje, ajută la crearea unui aspect de eleganță și graţie în timp ce susţin scaunul generos, cu cotiere distinctive curbate spre exterior. Paspoalul din jurul marginilor, opțional disponibil în culori contrastante, sporeşte măiestria acestui fotoliu.

DETALII

În interiorul şezutului, fotoliul Dolly are un strat de spumă cu memorie care oferă un confort excepțional, dar şi susţinere și o valoare estetică care va rămâne neschimbată în timp: o invitație constantă de vă face confortabili.

DETALII
test3

MATERIAL ŞI VERSIUNI

Fotoliul Dolly este disponibil într-o gamă largă de tapițerie din material textil şi piele fină Natuzzi:
alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine decorului dumneavoastră interior.

MATERIAL ŞI VERSIUNI
MATERIAL ŞI VERSIUNI

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

Claudio Bellini designer

Claudio Bellini trăiește și lucrează la Milano, orașul designului. Copil fiind, a manifestat un interes puternic pentru creativitate, prin munca tatălui său Mario Bellini, o figură remarcabilă în designul italian, care a fost de mare inspirație pentru el.

Firma Claudio Bellini Design a fost înființată în 1996 și, încă de la început, s-a axat pe cercetare, tehnologii noi și procese creative.

X

Claudio Bellini
Completaţi look-ul
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store