Domino
Canapele

Domino

O canapea definită de extrema sa modularitate, care se exprimă perfect în compoziții foarte structurate. Confortul se îmbină cu liniaritatea pentru a vă oferi momente desăvârșite de convivialiate.

DETALII

DETALII
test3

MATERIALE

Canapeaua Domino este disponibilă cu o gamă largă de huse (unele detașabile) din material textil și din prețioasa piele marca Natuzzi, în peste 200 culori.

MATERIALE
MATERIALE

VERSIUNI

Domino este disponibilă în versiuni liniare și colțar.

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării. Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

Maurizio Manzoni designer

Maurizio Manzoni s-a nascut la Nuoro, in 1967, si a absolvit Facultatea de Arhitectura in 1994, la Universitatea din Florenta, unde a fost numit profesor asociat in 1999. Printre multiplele domenii in care activeaza amintim: arhitectura de interior, graphic design,  standuri de expozitie, design de tesaturi, design de interior si de exterior pentru barci cu motor si iahturi. In 2001 a fondat StudioMEMO, la Florenta.
De la bun inceput, filosofia lui a fost sa propuna solutii novatoate pentru problematica legata de viata contemporana, respectand de fiecare data ADN-ul companiilor cu care colaboreaza.

Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store