Euclide
Noptiere

Euclide

Colecţia Euclide include comode şi noptiere.
Proiectată de arhitecții Manzoni și Tapinassi, colecția este caracterizată de originalitate marcată și o personalitate puternică.
Aspectul suplu, contemporan al modelului Euclid se potrivește cu ușurință în orice decor interior.

DETALII

Fiecare detaliu este proiectat cu grijă, de la mânerele sertarului până la linia piciorului, care devine parte a structurii, și până la sertarul complet lăcuit la interior.
Toate accesoriile sunt echipate cu un sistem de închidere flexibil pentru a preveni trântirea.

DETALII
test3

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Bază metalică cu structură lacuită în culoarea cafea mată. Mânerele sertarelor metalice sunt lăcuite pentru a se potrivi structurii. Interioarele sertarelor  sunt de asemenea lăcuite. Suprafața superioară este disponibilă în diferite finisaje.
Euclide este disponibilă în două variante: comodă sau noptieră

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Culorile afișate sunt pur indicative, iar specificațiile tehnice, versiunile și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Vizitați magazinele noastre și vom fi bucuroși să vă oferim cele mai recente actualizări.

Manzoni & Tapinassi designer

Originalitatea și expresivitatea arhitectului Maurizio Manzoni și experiența considerabilă a profesorului Roberto Tapinassi s-au reunit în 2001 pentru a forma un parteneriat profesional printre cele mai remarcabile din Italia.

De la început, cei doi designeri au împărtășit o viziune comună despre viața contemporană, dezvoltând soluții inovatoare, în conformitate cu tradiția italiană dedicată cercetării de vârf.

Manzoni & Tapinassi
Completaţi look-ul
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store