Fenice Fenice
Paturi

Fenice

Caracteristica distinctivă a patului Fenice creat de designerii Bernhardt & Vella este tăblia de cap capitonată de jur-împrejur cu perne mari, moi.
Un pat cu un design original dominant, geometric, în care poți renaște în fiecare zi

DETALII

Modelul nu are valoare dacă nu ia în considerare relația dintre dimensiunea estetică și cea funcțională. În patul Fenice, ambele sunt reprezentate la maxim.

DETALII

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Fenice este disponibil într-o gamă largă de huse și finisaje, atât în material textil detașabil, cât și în piele naturală Natuzzi, dintre care să alegeţi pe cel potrivit pentru stilul dumneavoastră de viață și decorul interior. Disponibil în diferite dimensiuni, acest pat este soluția ideală pentru orice spațiu și orice nevoie.

MATERIALE ȘI VERSIUNI
MATERIALE ȘI VERSIUNI

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

Bernhardt & Vella designer

Parteneriatul a început la Milano în 2008 și combină experiența și creativitatea lui Ellen Bernhardt și al Paolei Vella.

Ele activează în mai multe discipline, demonstrând un eclectism profesionist care reunește designul de produs industrial, comunicarea vizuală și decorarea interioară.

Bernhardt & Vella
Completaţi look-ul
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store