Fortuna Fortuna
Servante și bufete

Fortuna

Servanta Fortuna are un aspect impecabil, atemporal. Concepută de Claudio Bellini, această piesă foarte elegantă se potrivește la fel de bine cu mobilierul modern sau tradițional.

DETALII

Grija și meşteşugul în fabricarea acestei servante sunt exemplificate de finisajul lemnului, obținut prin spumare manuală.

DETALII
test3

MATERIAL ŞI VERSIUNI

Partea de sus este din sticlă gravată cu acid rezistent la zgârieturi, în timp ce cadrul și picioarele sunt realizate din lemn de stejar european și nuc italian, disponibile într-o gamă de finisaje diferite.

MATERIAL ŞI VERSIUNI

Culorile afișate sunt pur indicative, iar specificațiile tehnice, versiunile și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării. 
Vizitați magazinele noastre și vom fi bucuroși să vă oferim cele mai recente actualizări. 

Claudio Bellini designer

Claudio Bellini trăiește și lucrează la Milano, orașul designului. Copil fiind, a manifestat un interes puternic pentru creativitate, prin munca tatălui său Mario Bellini, o figură remarcabilă în designul italian, care a fost de mare inspirație pentru el.

Firma Claudio Bellini Design a fost înființată în 1996 și, încă de la început, s-a axat pe cercetare, tehnologii noi și procese creative.

X

Claudio Bellini
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store