MENU Natuzzi
x
Se încarcă
Colecţia

Fotolii

Fotoliile sunt elemente care se remarcă într-o cameră. Acesta este motivul pentru care Natuzzi Italia acordă o mare atenție producției acestor elemente de design. Forma și culoarea trebuie să fie în perfectă armonie. Această idee inspiră fiecare model, de la crearea schiței la selecția pieilor și țesăturilor. Cusătura de croitor și elementele din lemn evidențiază experiența și meşteşugul italian care intră în fabricarea acestor fotolii. Calitatea lor incontestabilă este certificată de o serie de verificări și teste pe tot parcursul procesului de producție.

 

Viaggio

Designul minimalist, atemporal al fotoliului Viaggio, prezintă un cadru din lemn, asortat cu cotiere din metal, netede și subțiri, învăluind umplutura moale din puf de gâscă. 

Sound

Sound este un nou concept de fotoliu. 

Regia

Cu un design liniar elegant, amplificând detaliile rafinate, Regia are un aspect simplu, dar sofisticat, subliniat de un buzunar lateral pentru reviste și picioare metalice care accentuează caracterul său minimalist și funcțional.

Queen

Cu farmecul său atemporal, acest fotoliu butoi garnisit cu butoni se va potrivi cu ușurință într-un ambient clasic, dar va arăta izbitor şi într-un decor contemporan, unde gingăşia tihnitoare va fi un contrast pe un fundal modern.

Platea

În fotoliul Platea, stilul anilor 1960 a fost reeditat pentru a crea un confort atemporal.

Note

Formele rotunde și baza metalică pivotantă reprezintă trăsăturile caracteristice ale Note, un fotoliu remarcabil, cu un model modern, precis, realizat de arhitecții Manzoni & Tapinassi. 

Natalie

Designul minimalist al fotoliului Natalie este un amestec de linii drepte în mijloc și curbe de-a lungul cotierelor și aripilor. 

Marlene

Fotoliul Marlene este dedicat modului de trăit de acasă din zilele noastre, cu atingeri concepute pentru a satisface gustul contemporan. 

Logos

Designul sinuos este una din trăsăturile cheie ale fotoliului Logos, proiectat de arhitecții Manzoni & Tapinassi. 

Liz
Liz

Caracteristicile distinctive ale fotoliu Liz sunt forma curbată semi-rotunjită a cotierei și modelul special al piciorului metalic, disponibil în diferite finisaje. 

Liu
Liu

Liu este un fotoliu pivotant, cu un design rotunjit plăcut învăluitor.

Ilia

Moliciunea, tehnologia și modelul sunt principalele caracteristici ale fotoliului cu spătar rabatabil Ilia, creat de designerul Mauro Lipparini.

Genny

Perfect pentru decorarea oricărei zone a casei dumneavoastră, designul proaspăt, primitor al fotoliului
Genny este prevăzut cu un şezut moale rotunjit, susținut de o bază metalică pivotantă.

Dolly

Proiectat de arhitectul Claudio Bellini, fotoliul Dolly oferă un design proaspăt, învăluitor, oferind în același timp confort și stil. 

Cocò

Clasic și contemporan în acelaşi timp, Cocò are un design elegant, cu o cotieră conică, care se curbează ușor spre exterior. 

Cammeo

Confortul materialului de umplutură și ușurința metalului: împreună, într-un model urban.

Butterfly

Amplu, învăluitor și confortabil, fotoliul Butterfly este o reeditare a scaunului clasic de citit. 

Aura

Proiectat de arhitectul Claudio Bellini, fotoliul Aura este un amestec de artizanat și modernitate. 

Anteprima

Creat de arhitectul și designerul italian Claudio Bellini, Anteprima oferă un design compact, confortabil și rafinat, datorită tapițeriei și picioarelor din metal, disponibile în diferite finisaje. 

Amadeus

Un design clasic de fotoliu, cu o bază ușor deschisă, o formă curbată și un aspect învăluitor moale. 

Altea

Altea este un fotoliu clasic bergère, cu proporții perfecte pentru a asigura un confort maxim. 

Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store