MENU Natuzzi
x
Se încarcă
Ginger
Măsuţe De Cafea

Ginger

Ginger este o masă mică în formă de octogon, aparent uşoară, dar puternică și stabilă. Creată de Paola Navone, Ginger îşi găsește soluția estetică ideală în combinație cu măsuţele de cafea Doris și Grace.

DETALII

Ginger are un blat din sticlă de oglindă de culoare argintie, de formă octogonală, faţetată şi încadrată.

DETALII

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Măsuţa de cafea Ginger are un cadru metalic tubular din crom polişat și o bază acoperită cu oțel inoxidabil. Blatul este din sticlă de oglindă de culoare argintie.

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Culorile afișate sunt pur indicative, iar specificațiile tehnice, versiunile și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Vizitați magazinele noastre și vom fi bucuroși să vă oferim cele mai recente actualizări.

Paola Navone designer

După absolvirea Politehnicii din Torino, în 1973, și-a început cariera lucrând cu cei mai importanți designeri ai timpului. În 1983 a câștigat premiul Osaka International Design Award și, de atunci, cariera sa a continuat să crească. Creativitatea ei este inspirată de toate tipurile de cultură, în special de cele orientale, și produce modele puternic originale, bogate în pricepute contaminări internaționale.

Arhitect, regizor de artă, designer și profesor, Paola Navone este un profesionist al cărei eclectism plin de viață se reflectă în fiecare dintre creațiile ei.

Paola Navone
Completaţi look-ul
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store