MENU Natuzzi
x
Se încarcă
Grace
Măsuţe De Cafea

Grace

Grace are o formă curbă rafinată și un blat de sticlă cu margine faţetată. Aparent uşoară, este de fapt foarte puternică și stabilă. Creată de Paola Navone, Grace își găsește soluția estetică ideală în combinație cu măsuţele de cafea Doris și Ginger.

DETALII

DETALII

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Măsuţa de cafea Grace are un cadru metalic tubular din crom polişat și o bază acoperită cu oțel inoxidabil. Blatul este din sticlă de oglindă de culoare argintie.
Grace este disponibilă în versiunea măsuţă de capăt festonată.

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Culorile afișate sunt pur indicative, iar specificațiile tehnice, versiunile și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Vizitați magazinele noastre și vom fi bucuroși să vă oferim cele mai recente actualizări.

Paola Navone designer

După absolvirea Politehnicii din Torino, în 1973, și-a început cariera lucrând cu cei mai importanți designeri ai timpului. În 1983 a câștigat premiul Osaka International Design Award și, de atunci, cariera sa a continuat să crească. Creativitatea ei este inspirată de toate tipurile de cultură, în special de cele orientale, și produce modele puternic originale, bogate în pricepute contaminări internaționale.

Arhitect, regizor de artă, designer și profesor, Paola Navone este un profesionist al cărei eclectism plin de viață se reflectă în fiecare dintre creațiile ei.

Paola Navone
Completaţi look-ul
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store