Herman Herman Herman Herman
Măsuţe De Cafea

Herman

Creată de designerii Studio Memo, măsuţa de cafea Herman se joacă cu forme şi dimensiuni, dar mai presus de toate aceasta este epitoma modelului inovativ şi confortului de neegalat. Stilul riguros simplu o face atemporală. Pe măsură ce se configurează şi se reînnoieşte, modelul continuă să emane frumusețe, creativitate și armonie care nu se estompează niciodată.

DETALII

Diferitele configurații modulare se pot intersecta pentru a crea situații unice care se potrivesc perfect în ambientul în care sunt integrate.

DETALII
test3

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Cadrul liniei Herman este confecționat din metal finisat pe bază de aliaj de cositor şi plumb, tratat cu un strat special de protecție împotriva zgârieturilor. Blatul este disponibil în diferite finisaje.
Măsuţele Herman sunt disponibile în varianta de centru pătrată sau rotundă sau în versiunea de masă de capăt.

MATERIALE ȘI VERSIUNI
MATERIALE ȘI VERSIUNI

Culorile afișate sunt pur indicative, iar specificațiile tehnice, versiunile și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Vizitați magazinele noastre și vom fi bucuroși să vă oferim cele mai recente actualizări.

Manzoni & Tapinassi designer

Originalitatea și expresivitatea arhitectului Maurizio Manzoni și experiența considerabilă a profesorului Roberto Tapinassi s-au reunit în 2001 pentru a forma un parteneriat profesional printre cele mai remarcabile din Italia.

De la început, cei doi designeri au împărtășit o viziune comună despre viața contemporană, dezvoltând soluții inovatoare, în conformitate cu tradiția italiană dedicată cercetării de vârf.

Manzoni & Tapinassi
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store