Iago Iago
Canapele

Iago

Un nume teatral pentru o canapea cu un impact vizual considerabil. Canapeaua Iago prezintă forme perfect liniare pătrate, care se armonizează cu moliciunea căptușelii pentru un efect estetic surprinzător. Şezutul deosebit de jos adaugă confort și plăcere modelului. Iago este o canapea superbă, de inspirație clasică, ideală pentru decorarea spațiilor destinate divertismentului și vieții de familie.

DETALII

În această canapea, frumusețea se îmbină cu inovația: sistemele de relaxare permit obținerea unui confort maxim prin reglarea suportului pentru picioare și a tetierei, după cum este necesar, în timp ce cusătura "înţepată" frumos executată de mână încadrează stratul de capitonaj și scoate în evidenţă tapițeria.

DETALII

MATERIALE

Canapeaua Iago este disponibilă într-o gamă largă de tapițerie din material textil şi piele fină Natuzzi:
alegeți pe cea care se potrivește cel mai bine decorului dumneavoastră interior.

MATERIALE

VERSIUNI

Canapeaua Iago este disponibilă în versiuni de configurație în linie sau de colț, cu sau fără funcție de rabatare.

VERSIUNI

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

test3

Centrul de Design Natuzzi designer

O echipă de arhitecți, designeri de interior și colorişti lucrează la dezvoltarea modelelor individuale, a diferitelor configuraţii și spații, precum și a combinațiilor de model, funcții, materiale și culori.

Centrul de Design Natuzzi
Completaţi look-ul
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store