Ido Ido Ido Ido
Canapele

Ido

Canapeaua Ido creată de Mauro Lipparini este o combinație armonioasă de modernitate și design elegant. Volumele minimaliste ale acestei canapele sunt decupate prin cusături marcate drepte și suprafețe pătrate care emană o distinsă contemporaneitate. Cu designul imaculat şi atenţia la detalii, Ido dorește să fie elementul excepțional în orice cameră pe care o ocupă.

DETALII

Ido este mai mult decât o canapea: este un sistem de mobilier bancă, suprafețe de susținere și accesorii de design interior, unde combinația diferitelor elemente este armonizată de ușurința picioarelor metalice elegante.

DETALII

MATERIALE

Ido este disponibilă într-o gamă largă de tapițerie din material textil şi piele fină Natuzzi:
alegeți pe cea care se potrivește cel mai bine decorului dumneavoastră interior.

MATERIALE
MATERIALE

VERSIUNI

O gamă largă de versiuni de configurație în linie și de colț, cu și fără suprafețe suport,
face ca această soluție să fie extrem de flexibilă pentru a satisface orice utilizare sau nevoi legate de spațiu.

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

Mauro Lipparini designer

Lipparini este un arhitect și designer eclectic care își exprimă creativitatea în toate domeniile: proiecte industriale complexe, arhitectură interioară, instalații, studiul produselor. Este unul dintre figurile principale ale minimalismului italian", care a avut succes la nivel mondial, iar talentul său i-a adus multe recunoașteri. Lipparini a absolvit în Florența în 1980 și a ales Italia ca locul ideal pentru cercetarea și munca sa."

X

Mauro Lipparini
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store