Măsuţe De Cafea

Ido

Elementele cubice nude sunt aranjate orizontal și vertical, creând un sistem de povestiri diferite, atât în ceea ce privește estetica, cât și funcția. Toate măsuţele de cafea Ido, fie în versiunea de masă de centru sau masă de capăt, sub formă de cotiere-containere sau suprafețe suport, stau pe picioare metalice subțiri. Aceasta conferă cadrului un aspect fluctuant, ușor de asortat cu canapelele și fotoliile dintr-un stil diferit. Ideală ca suprafață de susținere, o măsuţă de cafea Ido este o soluție superioară din punct de vedere estetic pentru zona de living.

DETALII

DETALII
test3

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Cadrul măsuţelor Ido este realizat din metal colorat din aliaj de cositor şi plumb, cu finisaj satinat şi efect anodizat. Vârfurile sunt realizate din oțel inoxidabil subțire, acoperit cu un strat protector rezistent la zgârieturi. Disponibile și în diferite finisaje din lemn cu o grosime de 8 cm.

Culorile afișate sunt pur indicative, iar specificațiile tehnice, versiunile și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Vizitați magazinele noastre și vom fi bucuroși să vă oferim cele mai recente actualizări.

Mauro Lipparini designer

Lipparini este un arhitect și designer eclectic care își exprimă creativitatea în toate domeniile: proiecte industriale complexe, arhitectură interioară, instalații, studiul produselor. Este unul dintre figurile principale ale minimalismului italian", care a avut succes la nivel mondial, iar talentul său i-a adus multe recunoașteri. Lipparini a absolvit în Florența în 1980 și a ales Italia ca locul ideal pentru cercetarea și munca sa."

X

Mauro Lipparini

Completaţi look-ul

Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store