Ido 78
Servante și bufete

Ido

Elementele cubice nud sunt aranjate orizontal și vertical, creând un sistem de povești diferite. Servanta La Ido este un complement ideal pentru sistemul de mobilier cu același nume, conceput pentru spaţiile de locuit și de dormit pentru soluții estetice de înalt nivel.

DETALII

Servanta La Ido se sprijină pe picioarele metalice subțiri care dau structurii un aspect fluctuant ușor de asortat cu orice.

DETALII

MATERIAL ŞI VERSIUNI

Servanta La Ido are o bază metalică vopsită și o structură din lemn.

Sistemul La Ido dispune atât de compartimente deschise, cât și de ușă cu caneluri.

MATERIAL ŞI VERSIUNI

Culorile afișate sunt pur indicative, iar specificațiile tehnice, versiunile și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Vizitați magazinele noastre și vom fi bucuroși să vă oferim cele mai recente actualizări. 

Mauro Lipparini designer

Lipparini este un arhitect și designer eclectic care își exprimă creativitatea în toate domeniile: proiecte industriale complexe, arhitectură interioară, instalații, studiul produselor. Este unul dintre figurile principale ale minimalismului italian", care a avut succes la nivel mondial, iar talentul său i-a adus multe recunoașteri. Lipparini a absolvit în Florența în 1980 și a ales Italia ca locul ideal pentru cercetarea și munca sa."

X

Mauro Lipparini
Completaţi look-ul
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store