Piel-gnacja-i-konserwacja-5bb610b2391b620.jpg

Îngrijire și întreținere

Rezistenţa canapelelor noastre este asigurată de o structură din lemn proiectată să reziste la diferitele tipuri de stres pe care le suferă în timpul vieții lor utile. Materialele utilizate sunt selectate atât la momentul cumpărării, cât și la introducerea în ciclul de producție și testate în mod repetat în laboratorul nostru pentru a măsura performanțele acestora în toate condițiile climatice și de-a lungul timpului.

Lemnul folosit pentru construcția cadrelor nu provine din păduri naturale virgine, parcuri naționale, rezervații naturale sau zone protejate și respectă cele mai stricte standarde internaționale privind conținutul chimic.

Cadrul este conceput și proiectat de tehnicienii noștri folosind unelte computerizate și este tăiat de mașini CNC.
Înainte de a fi introdus în producție, fiecare model nou este testat în continuare în laborator, în conformitate cu principalele standarde internaționale.
Pe cadru sunt montate curele elastice de înaltă rezistență brevetate pentru mobilier; împreună cu umplutura, acestea ajută la cel mai înalt nivel de confort.

Produsele noastre vor rămâne intacte și vor fi protejate de-a lungul timpului, dacă respectați câteva instrucțiuni de întreținere simple furnizate în manual.
În magazinele noastre, puteți găsi, de asemenea, kitul de curățare adecvat pentru produsele dumneavoastră. Diferite tipuri sunt disponibile, specifice fiecărei canapele, pentru a asigura rezultate perfecte de fiecare dată.

Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store