Pasquale-Natuzzi-58b576b25a8f11.jpg

Istoric

Totul a început acum aproape 60 de ani. Un mic atelier de lucru din Apulia a devenit o mare companie care exportă acum în întreaga lume.
Anii 2000

Anii 2000

Noi magazine deschise în New York, Dubai, New Delhi, Beijing, Sao Paulo, Sydney și Londra. Natuzzi începe parteneriate importante cu designeri de renume internațional.

Prezentul

Prezentul

Natuzzi este unul dintre cele mai cunoscute nume din industria mondială a mobilei*. Produsele Natuzzi sunt distribuite prin magazine în Italia, Europa, SUA, China, Japonia, Taiwan, Rusia, India, Emiratele Arabe Unite, Australia, Brazilia și Mexic.

* Sursa: Lagardère - IPSOS

Anii 1990

Anii 1990

Compania este listată pe Wall Street. Colecțiile includ acum mobilier, garnituri și accesorii: acesta este începutul conceptului de stil de viaţă total al Natuzzi.

Anii 1980

Anii 1980

Se naşte stilul Natuzzi: canapele din piele colorată, cu un design învăluitor și un confort de neegalat. Consumatorii, de la Apulia până în SUA, iubesc inovația sa.

Anii 1970

Anii 1970

Atelierul devine un incubator pentru excelența Fabricat în Italia. Noi angajați și meșteșugari se alătură echipei. Sunt create noi colecții.

1959

1959

Pasquale Natuzzi deschide primul atelier în Apulia. Aici este locul în care primele sale canapelele erau fabricate în întregime de mână.

Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store