Jeremy Jeremy Jeremy
Canapele

Jeremy

Un joc de intersecții între cotiere și bază, linii pătrate și confort excepțional dat de o combinație de poliuretan, spumă cu memorie și puf folosit pentru materialul de capitonat. Împreună cu un design extrem de curat, aceasta este, în esență, canapeaua Jeremy de la Natuzzi Italia. Este o interpretare volumetrică a serenităţii și a compoziţiei, într-un model destinat să dureze mulți ani.

DETALII

Un detaliu remarcabil este motivul arhitectural al cotierei, proiectată ca o continuare a spătarului, care se intersectează cu baza. Regularitatea picioarelor oferă un aspect riguros acestei canapele. Jeremy este o soluție ideală pentru mediul contemporan, dar poate fi folosit și pentru a adăuga originalitate unui interior clasic.

DETALII
test3

MATERIALE

Canapeaua Jeremy este disponibilă într-o gamă largă de tapițerie din material textil şi piele fină Natuzzi:
alegeți pe cea care se potrivește cel mai bine decorului dumneavoastră interior.

MATERIALE

VERSIUNI

Jeremy este disponibilă în versiuni de configurație în linie sau de colț și ca fotoliu de sine stătător.

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

Manzoni & Tapinassi designer

Originalitatea și expresivitatea arhitectului Maurizio Manzoni și experiența considerabilă a profesorului Roberto Tapinassi s-au reunit în 2001 pentru a forma un parteneriat profesional printre cele mai remarcabile din Italia.

De la început, cei doi designeri au împărtășit o viziune comună despre viața contemporană, dezvoltând soluții inovatoare, în conformitate cu tradiția italiană dedicată cercetării de vârf.

Manzoni & Tapinassi
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store