Kendo
Mese

Kendo

Masa Kendo aduce împreună funcționalitatea și estetica, îmbinând căldura lemnului cu luminozitatea metalului pentru a crea un joc original de contraste. Combinația de lemn masiv și metal este un omagiu adus sabiei folosite în kendo, o formă modernă de arte marțiale japoneze care i-a inspirat pe Manzoni și Tapinassi în alegerea materialelor.  

DETALII

Întreaga structură din lemn este înfrumusețată cu inserții metalice care urmăresc laturile interne și externe ale picioarele și se intersectează pe blat, creând un element vizual sofisticat.  
Designul și poziționarea picioarelor garantează confort maxim tuturor invitaților.

DETALII

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Sunt disponibile diferite finisaje pentru cadrul și blatul din lemn masiv, ceea ce vă permite să alegeți versiunea cea mai potrivită cu stilul și cu locuința dumneavoastră.
Kendo este o masă dreptunghiulară fixă, disponibilă în două mărimi diferite.

Manzoni & Tapinassi designer

Originalitatea și expresivitatea arhitectului Maurizio Manzoni și experiența considerabilă a profesorului Roberto Tapinassi s-au reunit în 2001 pentru a forma un parteneriat profesional printre cele mai remarcabile din Italia.

De la început, cei doi designeri au împărtășit o viziune comună despre viața contemporană, dezvoltând soluții inovatoare, în conformitate cu tradiția italiană dedicată cercetării de vârf.

Manzoni & Tapinassi
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store