MENU Natuzzi
x
Se încarcă
Măsuţe De Cafea

Kubika

Proiectată de Pierangelo Sciuto, măsuţa Kubika este alcătuită din elemente diferite îmbinate cu pricepere cu gustul estetic rafinat. Fiecare material fin pare să se miște independent pe propriile șine, ca într-un fel de pentagrama ideală. Liniaritatea profilului conferă soliditate şi precizie modelului.

DETALII

DETALII
test3

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Detaliile măsuţei de cafea sunt disponibile în diferite finisaje din lemn. Kubika este disponibilă și într-o versiune cu un sertar cu sistem împinge-trage cu închidere cu încetinire. În interior sertarul este lăcuit mat pentru a se potrivi cu structura exterioară.

Măsuţele de cafea Kubika sunt disponibile în următoarele variante: masă de capăt dreptunghiulară sau masă de centru pătrată.

Culorile afișate sunt pur indicative, iar specificațiile tehnice, versiunile și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Vizitați magazinele noastre și vom fi bucuroși să vă oferim cele mai recente actualizări.

Pierangelo Sciuto designer

Este un designer renumit care a câștigat recunoașterea internațională pentru ideea sa de arhitectură multisenzorială.
Cercetarea și studiul atent al principalelor macrotrenduri sociale și de locuințe sunt trăsăturile distinctive ale muncii sale și ale creațiilor sale.

Pierangelo Sciuto
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store