La Scala
Canapele

La Scala

O interpretare modernă a unei canapele clasice Chester, La Scala este o capodoperă a meșteșugului, cu linii care merg pe conturul perimetrului său, care includ detalii de garnisire și moliciunea pernelor. Jocul dintre exterior și interior creează un design unic, combinat cu un confort superior, datorită materialului de capitonat de înaltă calitate din spătar și şezutul adânc.

DETALII

Canapea La Scala este o clasică a celei mai bune tradiții artizanale italiene,
a cărei eleganță liniștită influențează chiar și cele mai contemporane proiecte de design interior.

DETALII
test3

MATERIAL

Canapelele La Scala sunt disponibile într-o gamă largă de tapițerie din material textil şi piele fină Natuzzi:
alegeți pe cea care se potrivește cel mai bine decorului dumneavoastră interior.

MATERIAL
MATERIAL

Versioni

La Scala da divano lineare si trasforma in sistema componibile con l’aggiunta di moduli che permettono di creare un Chester personalizzabile e informale per un living contemporaneo. Disponibile anche in versione dormeuse o chaise-longue.

I dettagli tecnici e le configurazioni riportate sul sito si basano sulle ultime informazioni disponibili al momento della pubblicazione.
Il vostro rivenditore saprà riportarvi eventuali aggiornamenti.

VERSIUNI

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

Claudio Bellini designer

Claudio Bellini trăiește și lucrează la Milano, orașul designului. Copil fiind, a manifestat un interes puternic pentru creativitate, prin munca tatălui său Mario Bellini, o figură remarcabilă în designul italian, care a fost de mare inspirație pentru el.

Firma Claudio Bellini Design a fost înființată în 1996 și, încă de la început, s-a axat pe cercetare, tehnologii noi și procese creative.

X

Claudio Bellini
Completaţi look-ul
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store