Labirinto Labirinto Labirinto
Măsuţe De Cafea

Labirinto

Măsuţele Labirinto izbucnesc în culori și forme geometrice în colecția Natuzzi Italia. Proiectate de arhitectul Claudio Bellini, ele îmbină frumusețea și funcționalitatea într-o linie unică de produse de design interior. Roțile ascunse permit ca mesele să fie deplasate cu uşurinţă, în timp ce compartimentele deschise pot fi de asemenea folosite ca mici biblioteci.

DETALII

Măsuţele de cafea Labirinto sunt fabricate din sticlă subțire, dar foarte puternică. Construcția lor specială ajută la crearea unui joc în diferite nuanțe de culoare.

DETALII
test3

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Măsuţele de cafea Labirinto sunt fabricate din sticlă subțire (8 mm), disponibile în diferite finisaje.
Disponibilă sub formă de măsuţă de colț pătrată, bibliotecă pivotantă și masă de centru dreptunghiulară.

Culorile afișate sunt pur indicative, iar specificațiile tehnice, versiunile și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Vizitați magazinele noastre și vom fi bucuroși să vă oferim cele mai recente actualizări.

Claudio Bellini designer

Claudio Bellini trăiește și lucrează la Milano, orașul designului. Copil fiind, a manifestat un interes puternic pentru creativitate, prin munca tatălui său Mario Bellini, o figură remarcabilă în designul italian, care a fost de mare inspirație pentru el.

Firma Claudio Bellini Design a fost înființată în 1996 și, încă de la început, s-a axat pe cercetare, tehnologii noi și procese creative.

X

Claudio Bellini
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store