Logos
Fotolii

Logos

Designul sinuos este una din trăsăturile cheie ale fotoliului Logos, proiectat de arhitecții Manzoni & Tapinassi. Design și confort se îmbină pentru a crea un fotoliu care poate fi ușor adaptat oricărui tip de decor interior. Logos are un şezut adânc și un spătar curbat pentru momente de relaxare intens plăcute.

DETALII

Logos este o completare ideală atât pentru spaţiul de locuit de zi, cât și pentru zona de dormit. Aspectul și confortul rămân neschimbate în timp, datorită în parte stratului de spumă cu memorie din interiorul scaunului.

DETALII
test3

MATERIAL ŞI VERSIUNI

Fotoliul Logos este disponibil într-o gamă largă de opțiuni de tapițerie, inclusiv material textil, piele naturală Natuzzi sau o combinație a celor două:
alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine decorului dumneavoastră interior.

MATERIAL ŞI VERSIUNI
MATERIAL ŞI VERSIUNI

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

Manzoni & Tapinassi designer

Originalitatea și expresivitatea arhitectului Maurizio Manzoni și experiența considerabilă a profesorului Roberto Tapinassi s-au reunit în 2001 pentru a forma un parteneriat profesional printre cele mai remarcabile din Italia.

De la început, cei doi designeri au împărtășit o viziune comună despre viața contemporană, dezvoltând soluții inovatoare, în conformitate cu tradiția italiană dedicată cercetării de vârf.

Manzoni & Tapinassi
Completaţi look-ul
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store