Long Beach
Canapele

Long Beach

Canapeaua Long Beach creată de către arhitectul Claudio Bellini este uimitoare și confortabilă, cu cotiere subțiri care lasă loc suficient pentru şezuturi pentru un confort maxim. Înălțimea picioarelor este reglabilă pentru a vă satisface nevoile de stil.

DETALII

Long Beach este o canapea modulară, o combinație de materiale fine și artizanat Fabricat în Italia.

DETALII
test3

MATERIALE

Canapeaua Long Beach este disponibilă într-o gamă largă de opțiuni de tapițerie, inclusiv huse detașabile din material textil și piele naturală Natuzzi:
alegeți pe cea care se potrivește cel mai bine decorului dumneavoastră interior.

MATERIALE
MATERIALE

VERSIUNI

Long Beach este disponibilă în versiuni de configurație în linie sau de colț, cu sau fără șezlong, pentru a satisface orice nevoie de spațiu.

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

Claudio Bellini designer

Claudio Bellini trăiește și lucrează la Milano, orașul designului. Copil fiind, a manifestat un interes puternic pentru creativitate, prin munca tatălui său Mario Bellini, o figură remarcabilă în designul italian, care a fost de mare inspirație pentru el.

Firma Claudio Bellini Design a fost înființată în 1996 și, încă de la început, s-a axat pe cercetare, tehnologii noi și procese creative.

X

Claudio Bellini
Completaţi look-ul
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store