Colecţia

Măsuţe De Cafea

Pentru a spori armonia canapelelor și scaunelor confortabile, Natuzzi Italia a dezvoltat conceptul Total Living: o modalitate de a vă însoți ziua, pas cu pas. Acesta este motivul pentru care Natuzzi Italia place proiectarea meselor de cafea și a accesoriilor să fie funcționale și minimaliste, jucând cu forme și materiale de calitate superioară, de la sticlă la metal, și cu finisaje sofisticate din alamă cu efect antic până la finisaje mai late de lac. Datorită acestei atenţii meticuloase, fiecare ambient poate fi decorat cu echilibru multisenzoric.

 

Mercurio

Transparența face colecția de măsuţe de cafea Mercurio elegantă și ușor de asortat cu diferitele stiluri de mobilier.

Ido
Ido

Elementele cubice nude sunt aranjate orizontal și vertical, creând un sistem de povestiri diferite, atât în ceea ce privește estetica, cât și funcția.

Chocolat

Chocolat este o măsuţă de cafea modernă cu o formă geometrică distinctivă. Folosirea materialelor fine cum ar fi piatra sau marmura este în concordanţă cu ultimele tendinţe în designul interior.

Cabaret

Cabaret este o linie de măsuţe de cafea extrem de versatile.

Labirinto

Măsuţele Labirinto izbucnesc în culori și forme geometrice în colecția Natuzzi Italia.

Herman

Creată de designerii Studio Memo, măsuţa de cafea Herman se joacă cu forme şi dimensiuni, dar mai presus de toate aceasta este epitoma modelului inovativ şi confortului de neegalat. 

Long Beach

Long Beach este o masă mică elegantă, versatilă, complementul ideal pentru canapeaua dumneavoastră.

Meridio

Meridio este o linie de măsuţe de cafea versatile, care pot fi combinate pentru a crea forme și volume unice, înviorând zona de living.

Svevo

Svevo este o linie de măsuţe de cafea cu un design distinct scandinav, cunoscută și pentru faptul că este "diferită" datorită noilor cercetări stilistice în crearea de noi linii.

Tempo

Linia de măsuţe de cafea Tempo este extrem de versatilă pentru versiunile și materialele disponibile, care pot fi combinate pentru un design interior complet și elegant.

Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store