MENU Natuzzi
x
Se încarcă
Colecţia

Măsuţe De Cafea

Pentru a spori armonia canapelelor și scaunelor confortabile, Natuzzi Italia a dezvoltat conceptul Total Living: o modalitate de a vă însoți ziua, pas cu pas. Acesta este motivul pentru care Natuzzi Italia place proiectarea meselor de cafea și a accesoriilor să fie funcționale și minimaliste, jucând cu forme și materiale de calitate superioară, de la sticlă la metal, și cu finisaje sofisticate din alamă cu efect antic până la finisaje mai late de lac. Datorită acestei atenţii meticuloase, fiecare ambient poate fi decorat cu echilibru multisenzoric.

 

Cabaret este o linie de măsuţe de cafea extrem de versatile.

Cabaret X este o măsuţă de cafea versatilă, care nu va trece neobservată în ambienturile domestice sau profesionale datorită modelului său minimal rafinat.

Chocolat este o măsuţă de cafea modernă cu o formă geometrică distinctivă. Folosirea materialelor fine cum ar fi piatra sau marmura este în concordanţă cu ultimele tendinţe în designul interior.

Doris este o masă mică de formă eliptică, cu aspect deschis, dar puternică și stabilă.

Galileo este o măsuţă de cafea care înfrumusețează orice ambient cu o combinație de funcționalitate și estetică.

Ginger este o masă mică în formă de octogon, aparent uşoară, dar puternică și stabilă.

Grace are o formă curbă rafinată și un blat de sticlă cu margine faţetată.

Creată de designerii Studio Memo, măsuţa de cafea Herman se joacă cu forme şi dimensiuni, dar mai presus de toate aceasta este epitoma modelului inovativ şi confortului de neegalat. 

Ido

Elementele cubice nude sunt aranjate orizontal și vertical, creând un sistem de povestiri diferite, atât în ceea ce privește estetica, cât și funcția.

Proiectată de Pierangelo Sciuto, măsuţa Kubika este alcătuită din elemente diferite îmbinate cu pricepere cu gustul estetic rafinat.

Măsuţele Labirinto izbucnesc în culori și forme geometrice în colecția Natuzzi Italia.

Long Beach este o masă mică elegantă, versatilă, complementul ideal pentru canapeaua dumneavoastră.

Transparența face colecția de măsuţe de cafea Mercurio elegantă și ușor de asortat cu diferitele stiluri de mobilier.

Meridio este o linie de măsuţe de cafea versatile, care pot fi combinate pentru a crea forme și volume unice, înviorând zona de living.

Proiectată de arhitectul Claudio Bellini, Shanghai este o masă care nu va dispărea niciodată în fundal.

Svevo este o linie de măsuţe de cafea cu un design distinct scandinav, cunoscută și pentru faptul că este "diferită" datorită noilor cercetări stilistice în crearea de noi linii.

Linia de măsuţe de cafea Tempo este extrem de versatilă pentru versiunile și materialele disponibile, care pot fi combinate pentru un design interior complet și elegant.

Elegantă și rafinată, linia de măsuţe de cafea Titano se alătură trecutului și prezentului, cu materiale fine și atemporale, precum marmura Dark Emperador pentru blat.

Viavai este o linie de măsuţe de cafea cu un cadru din oțel inoxidabil inovator și un blat rotund care se sprijină pe un model distinctiv cu trei picioare.

Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store