Marlene Marlene
Fotolii

Marlene

Fotoliul Marlene este dedicat modului de trăit de acasă din zilele noastre, cu atingeri concepute pentru a satisface gustul contemporan. Creat de arhitectul și designerul Paola Navone, modelul clasic și familiar al fotoliului Marlene este inspirat de "bergère" din secolul al XIX-lea. Confortul este asigurat de şezutul adânc și de spătarul curbat, al cărui design frumos dă o impresie de despovărare vizuală.

DETALII

Versiunea din piele a fotoliului Marlene are cusături decorative pe spătar, iar pentru versiunea din material textil, opțiunile includ o husă detașabilă.

DETALII
test3

MATERIAL ŞI VERSIUNI

Fotoliul Liz este disponibil într-o gamă largă de tapițerie din material textil şi piele fină Natuzzi:
alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine decorului dumneavoastră interior.

MATERIAL ŞI VERSIUNI
MATERIAL ŞI VERSIUNI

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

Paola Navone designer

După absolvirea Politehnicii din Torino, în 1973, și-a început cariera lucrând cu cei mai importanți designeri ai timpului. În 1983 a câștigat premiul Osaka International Design Award și, de atunci, cariera sa a continuat să crească. Creativitatea ei este inspirată de toate tipurile de cultură, în special de cele orientale, și produce modele puternic originale, bogate în pricepute contaminări internaționale.

Arhitect, regizor de artă, designer și profesor, Paola Navone este un profesionist al cărei eclectism plin de viață se reflectă în fiecare dintre creațiile ei.

Paola Navone
Completaţi look-ul
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store