MELPOT
Canapele

MELPOT

Melpot este un sistem de mobilier pentru livingroom, extrem de modular și de versatil, constând în canapele și fotolii, taburete, biblioteci și etajere. Creată de Mauri Lipparini, gama Melpot este o soluție pentru cei care adoră să personalizeze fiecare detaliu.

DETALII

DETALII

MATERIALE

Canapeaua Melpot este disponibilă cu o gamă largă de huse din material textil și din prețioasa piele Natuzzi, în peste 200 de culori. Unele elemente pot fi tapițate cu piele matlasată.

MATERIALE

VERSÕES

Melpot permite crearea oricărui tip de configurație, liniară sau pe colt, cu sau fără șezlong, și poate fi pusă în valoare cu pouf-uri, sertare, rafturi pentru cărți și etajere.

Detaliile tehnice și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Distribuitorul dumneavoastră vă va informa despre orice actualizare.

Mauro Lipparini designer

Lipparini este un arhitect și designer eclectic care își exprimă creativitatea în toate domeniile: proiecte industriale complexe, arhitectură interioară, instalații, studiul produselor. Este unul dintre figurile principale ale minimalismului italian", care a avut succes la nivel mondial, iar talentul său i-a adus multe recunoașteri. Lipparini a absolvit în Florența în 1980 și a ales Italia ca locul ideal pentru cercetarea și munca sa."

X

Mauro Lipparini
Completaţi look-ul
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store