Meridio Meridio
Măsuţe De Cafea

Meridio

Meridio este o linie de măsuţe de cafea versatile, care pot fi combinate pentru a crea forme și volume unice, înviorând zona de living. În ciuda inspirației anilor 1950, datorită utilizării materialelor moderne și a formei conice a picioarelor metalice, măsuţele Meridio emană o marcată stare de spirit contemporană.

DETALII

Modelul este caracterizat de poziția particulară a picioarelor, care se intersectează central cu suprafața de susținere.

DETALII

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Picioarele din tuburile metalice conice sunt protejate cu un strat special rezistent la zgârieturi. Blaturile sunt disponibile în diferite finisaje.
Măsuţele liniei Meridio sunt disponibile în următoarele versiuni: masă de capăt rotundă, masă de centru dreptunghiulară și masă de colț pătrată.

Culorile afișate sunt pur indicative, iar specificațiile tehnice, versiunile și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Vizitați magazinele noastre și vom fi bucuroși să vă oferim cele mai recente actualizări.

Centrul de Design Natuzzi designer

O echipă de arhitecți, designeri de interior și colorişti lucrează la dezvoltarea modelelor individuale, a diferitelor configuraţii și spații, precum și a combinațiilor de model, funcții, materiale și culori.

Centrul de Design Natuzzi

Completaţi look-ul

Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store