Colecţia

Mese

În plus față de întruchiparea unui concept de design, completele de interior Natuzzi Italia au ca scop obținerea unei funcționalități maxime. Produsele acestei colecții sunt perfecte pentru momentele de zi cu zi, fie în zona de living, fie în zona de dormit. Din acest motiv, colecția include mobilier de diferite dimensiuni, forme și materiale. Designul este în mare parte redus, în timp ce liniile bine conturate sunt apoi intensificate prin alegerea materialelor. În ciuda acestei simplități, toate produsele au un aspect original și inovator. Calitatea este garantată de marca Natuzzi Italia, sinonimă cu meșteșugul și experiența.

 

OMBRA

OMBRA

Ombra este o masa sculpturala cu design rafinat, in cadrul careia materialele naturale si tehnologice isi dau intalnire pentru o piesa cu estetica minimalista, dar cu o identitate puternica.

VOYAGE

VOYAGE

Voyage este o masa sculpturala cu linii sinuoase.

Phantom

Phantom

Eleganta masă Phantom, creată de Mauro Lipparini, se distinge prin liniile suple, plutitoare: maiestatea lemnului și delicatețea bazei din sticlă fac ca design-ul acestei mese să fie singular și imposibil de confundat.   

Kendo

Kendo

Masa Kendo aduce împreună funcționalitatea și estetica, îmbinând căldura lemnului cu luminozitatea metalului pentru a crea un joc original de contraste. Combinația de lemn masiv și metal este un omagiu adus sabiei folosite în kendo, o formă modernă de arte marțiale japoneze care i-a inspirat pe Manzoni și Tapinassi în alegerea materialelor.  

Circus

Circus

Creată de Mauro Lipparini, Circus este o masă a cărei bogăție de detalii pune în evidență calitatea materialelor și a execuției. Este disponibilă în trei dimensiuni diferite, pentru a se adapta la orice spațiu.   

Amber 16

Amber

Creată de versatilul artist australian Jamie Durie, masa de dining Amber prezintă o combinație elegantă de materiale: lemn, sticlă și metal. Lemnul masiv închide sticla într-o structură cu linii sinuoase, înfrumusețată prin elemente decorative metalice, care pun în evidență lucrătura meticuloasă.

New Saturno

New Saturno

Designul curat și rafinat al mesei New Saturno are un blat de sticlă securizată gravată cu acid rezistent la zgârieturi, care face suprafața curată și practică.

Leggero

Leggero

Leggero este o masă subțire cu un impact vizual deosebit. 

Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store