Mondrian 57
Comode

Mondrian

Rigoarea formelor și liniile stricte curate sunt caracteristicile cheie ale acestei colecții extrem de versatile creată de arhitectul Claudio Bellini, făcându-o perfect pentru a se potrivi armonios în orice cameră de zi sau dormitor. Varietatea de dimensiuni și finisaje o face extrem de versatilă și potrivită pentru orice gust și orice spațiu.

DETALII

Colecția Mondrian se caracterizează printr-un design curat, minimalist.
Din punct de vedere funcțional, toate accesoriile sunt echipate cu un sistem de închidere flexibil pentru a preveni trântirea.

DETALII

MATERIALE

Structura este finisată complet cu un lac mat, disponibil în culori diferite. Interioarele sertarelor sunt, de asemenea, lăcuite complet în culori care se potrivesc cu finisajul exterior.

Colecția Mondrian este disponibilă în mai multe variante: comode, bufeturi, dulapuri TV, noptieră.

MATERIALE

Culorile afișate sunt pur indicative, iar specificațiile tehnice, versiunile și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Vizitați magazinele noastre și vom fi bucuroși să vă oferim cele mai recente actualizări.

 

VERSIUNI

VERSIUNI

Claudio Bellini designer

Claudio Bellini trăiește și lucrează la Milano, orașul designului. Copil fiind, a manifestat un interes puternic pentru creativitate, prin munca tatălui său Mario Bellini, o figură remarcabilă în designul italian, care a fost de mare inspirație pentru el.

Firma Claudio Bellini Design a fost înființată în 1996 și, încă de la început, s-a axat pe cercetare, tehnologii noi și procese creative.

X

Claudio Bellini
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store