Munari 58
Comode

Munari

Proiectată de arhitecții Manzoni și Tapinassi, colecția Munari include comode și noptiere.

Această linie are o personalitate puternică, dinamică, subliniată de alegerea materialelor, inclusiv marmură fină precum Calacatta Oro și Dark Emperador.

DETALII

Colecția Munari se caracterizează printr-un design bogat tridimensional. Fiecare element este finisat elegant la exterior și interior cu finisaje potrivite.

Toate accesoriile sunt echipate cu un sistem de închidere flexibil pentru a preveni trântirea.

DETALII

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Baza este realizată din lemn de nuc canaletto solid și lemn de stejar afumat, iar structura și partea superioară, de asemenea din lemn, sunt disponibile în diferite finisaje.
Munari este disponibilă în două variante: comodă sau noptieră.

MATERIALE ȘI VERSIUNI

Culorile afișate sunt pur indicative, iar specificațiile tehnice, versiunile și configurațiile afișate pe website se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Vizitați magazinele noastre și vom fi bucuroși să vă oferim cele mai recente actualizări.

Manzoni & Tapinassi designer

Originalitatea și expresivitatea arhitectului Maurizio Manzoni și experiența considerabilă a profesorului Roberto Tapinassi s-au reunit în 2001 pentru a forma un parteneriat profesional printre cele mai remarcabile din Italia.

De la început, cei doi designeri au împărtășit o viziune comună despre viața contemporană, dezvoltând soluții inovatoare, în conformitate cu tradiția italiană dedicată cercetării de vârf.

Manzoni & Tapinassi
Informaţii suplimentare

CONTACT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store